Acasa » Catalog » DVD »

139,00Lei 118,15Lei

Life-Control, curs de Time-Management - de Cristian Cârstoiu

Life-Control, curs de Time-Management - de Cristian Cârstoiu
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 139 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Cristian Cârstoiu
Nr. volume: 3
Durata: 3 h și 40 min.

Probabil a pana acum ai fost la cursuri de time management sau macar ai citit ceva carti pe acest subiect. De ce? Evident, pentru că iti doresti sa fii mai productiv si pare logic faptul ca printr-o mai buna gestionare a timpului vei putea realiza acest lucru.

Numai ca... realitatea sta cu totul altfel. Mi-am dat seama, la un moment dat, ca time managementul, asta cum este in general inteles, cu pozitionarea activitatilor pe o grila, in functie de importanta si urgenta, si toate instrumentele din dotarea unui "guler alb" respectabil, pur si simplu nu rezolva senzatia cronica a lipsei de timp, iar productivitatea individului este departe de a fi optima.

Aceasta perceptie a mea s-a validat de fiecare data la cursurile de time management pe care le-am tinut in ultimii ani. Am pus mereu la inceputul cursurilor aceeasi intrebare si am obtinut mereu acelasi raspuns, intr-o forma sau alta. Anume: chiar daca faci o planificare perfecta, nu se intampla niciodata ca in intervalul de timp dedicat muncii, de luni pana vineri, de la 9:00 la 17:00, sa se termine tot ceea ce era de facut in acea saptamana si sa nu ramai cu activitati "reportate" pentru saptamana viitoare, ceea ce va insemna efort suplimentar pentru a recupera.

Facusem, la un moment dat, un calcul: erau peste 100 de oameni, care totalizau peste 1500 de ani-munca, pe care i-am intrebat acest lucru si toti au spus ca nu reusesc in mod obisnuit sa termine tot ce au de facut pana la finalul zilei, saptamanii sau lunii respective.

Realitatea de zi cu zi a spulberat, pur si simplu, mitul managementului timpului. Deci, adevarul trebuia sa fie in alta parte, iar modul in care trebuie abordata planificarea lucrurilor "de facut" este cu totul diferit.

Ca urmare, in noiembrie 2010 am sustinut un alt fel de curs de time management, intitulat Life Control. Ce am facut in acel curs in mod specific a fost sa schimb o paradigma referitoare la perceptia despre timp, si anume ca timpul are o valoare egala referitor la viata individului, indiferent daca e vorba de un timp productiv sau legat de obiectivele personale, oferindu-le totodata cursantilor si instrumentele si metodele prin care sa-si creasca spectaculos performanta individuala.

Iata ce au spus participantii la acel curs:

"Exceptional! Inveti lucruri practice, iti vei folosi timpul mult mai bine."
Bogdan Bivolaru, software developer, Bucuresti

"Am constientizat necesitatea de a acorda o mai mare atentie stabilirii obiectivelor pe termen lung, planificarii necesare in acest sens, precum si maniera in care pot face implementarea."
Marcel Bartic, top manager, Bucuresti

"M-a ajutat sa identific niste preconceptii gresite pe care le aveam despre time management. Am constientizat trecerea timpului si importanta planificarii pe termen lung. Solutii practice, departe de "cliseele" de time management."
Andreia Mitrea, partener comunicare, Bucuresti

"M-a ajutat sa ma concentrez pe cele 20% din lucruri care aduc 80% din beneficii. Sa planific pe 10 ani: nu m-am gandit niciodata la asta pana acum. A meritat investitia 100%!"
Diana Segarceanu, director executiv, Bucuresti

"Mi-am propus sa imi fac viata mult mai simpla si sa am activitati care sa imi aduca mult mai multe beneficii. Mi-am schimbat perspectiva si paradigma timpului!"
Mihaela Florea, coordonator regional, Bucuresti

"Pentru mine este cel mai folositor training pana in acest moment."
Costin Vina, avocat, Bucuresti

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Citesti si Cresti