Acasa » Catalog » DVD »

99,00Lei 84,15Lei

Fă-ți Timp ca să faci Bani! - de Cristian Cârstoiu

Fă-ți Timp ca să faci Bani! - de Cristian Cârstoiu
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 99 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Cristian Cârstoiu
Nr. volume: 2
Durata: 2 h

Exista nenumarati traineri, coachi, speakeri si asa mai departe care bat moneda de ani de zile pe un lucru simplu, banal si de bun simt: daca vrei sa ai o viata confortabila din punct de vedere financiar, invata sa faci bani. Punct. Atentie: ei nu spun "cauta-ti un job mai bun" sau "fa-ti o firma" si alte sfaturi similare. Nu. Mesajul este simplu si clar: Invata sa faci bani!

Daca cineva ma intreaba: "Cat castigi pe luna?", raspunsul meu e destul de straniu. Mai precis, raspund "Eu nu castig niciun ban. Nu joc la loto, cazinou sau pariuri, deci, nu castig. In schimb, FAC o gramada de bani printr-o strategie simpla: pun laolalta mai multe lucruri si rezultatul este un produs care reprezinta pentru oameni o valoare suficient de ridicata incat sa plateasca o suma de bani mai mare decat costul. Altfel spus, creez o valoare adaugata mult mai mare decat suma partilor. Asa fac eu bani!”

Hai sa vedem cum fac bani majoritatea oamenilor: de-a lungul unei perioade de - sa zicem - o luna de zile, se duc undeva (serviciu, cabinet, magazin) si timp de mai multe ore (8-10-12) fac conversia timp + cunostinte + abilitati = servicii sau produse. Acestea din urma sunt apoi puse la dispozitia pietei, care plateste apoi direct sau prin intermediul unui angajator. Desi aparent e ok, acest sistem are cateva hibe majore, dar care nu "se vad", pentru ca aproape toata lumea face aceleasi lucruri. Și astfel, ele devin parte din normalitate.
Aceste hibe sunt:
a) Limita de timp. Chiar daca ai nevoie de mai multi bani, cata vreme exista o relatie liniara intre timpul muncit si banii primiti, limita de timp pe zi iti va pune un plafon.

b) Limita de cunostinte. Nimeni nu le stie pe toate, si asa cum tu stii niste mici secrete in meseria ta, pe care nu le faci publice, si altul stie niste mici secrete pe care tu nu le stii (ca de-aia sunt secrete, nu?) si performanta ta e la jumatate din cat ar putea fi, dar si a lui e la jumatate din cat ar putea fi, si amandoi sunteti extenuati si insuficient platiti.

c) Limita de pret. Datorita faptului ca exista foarte multi oameni care fac ceea ce faci si tu, exista o piata a fortei de munca si a competentelor. Ca urmare, banii pe care tu îi primesti nu depind de ce anume faci sau cat de bine faci, decat intr-o mică masura; intr-o masura mult mai mare depind de veniturile medii pe piata muncii, oferite pentru aceeasi calificare pe care o ai si tu. Stiu ca nu e corect, e posibil sa nu te fi gandit niciodata la asta pana acum, dar vei vedea ca e foarte adevarat.

Acum, de ce am spus toate aceste lucruri: exista doua subiecte tabu in societatea de azi. Unul e sexul. Desi e peste tot si toata lumea il face, nimeni nu vorbeste deschis "cum". Ar fi un subiect interesant de discutie asa, intre prieteni :)
Al doilea subiect este banul. Daca ai un job si te duci la serviciu de luni pana vineri si primesti un salariu, e clar pentru toata lumea. Daca te uiti insa la cei care au un stil de viata pe care ti-l doresti si tu, o sa vezi ca ei nu fac bani in acelasi mod in care-i faci tu. Dar nici nu o sa-ti spuna cum.

In luna mai 2010, am sustinut un curs de educatie financiara. Ce am facut in acel curs, in mod specific, a fost sa fac legatura intre Timp si Bani. Mai precis, cum se poate ca, investind foarte putin timp, sa faci foarte multi bani, eliminand astfel una dintre cele mai dure limitari financiare, si anume timpul.
Iata ce au spus participantii la acel curs:

Fata de alte cursuri la care am participat, aici am simtit ca banii platiti pentru curs reprezinta o investitie, nu o cheltuiala. Decizia de participare o consider una inspirata. Sunt convins ca voi participa si la alte cursuri de acest gen.
Constantin Ciobanu, Director Economic

M-a ajutat sa-mi mentin focusul pe obiectivele antreprenoriale. Mi-a dat 2-3 ponturi pe care le voi putea aplica imediat.
Dana Costea, coach, Bucuresti

Te ajuta sa aduci impreuna mai multe idei citite in diferite carti sau stiute din propria experienta, dar la care nu te-ai gandit sa le folosesti.
Laura Witteveen, specialist ingrijire corporala si faciala, Bucuresti

Mi-a placut mult structura cursului, faptul ca informatia primita a creat mai multa claritate in relatia mea cu banii si timpul.
Claudia Munteanu, vanzator profesionist, Bacau

Am avut foarte multe “aha-moments”, iar informatia a fost foarte bine structurata si exemplificata.
Voichita Todor, sales manager, Bucuresti

Am obtinut largirea constiintei, idei noi, iar investitia in curs o gasesc oportuna. Cristian Gutu, investitor, Roman

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
PAVCONPREMII