La capătul spațiului – Aurel Cărășel

42,00 lei

Cum ar fi să trăiești într-o lume polară care se întinde pe tot globul? Una împărţită în două de Marele Dezastru Biologic: o parte stăpânită de diferite specii de mutanți biologici și alta dominată de unelte-auxiliare-inteligente. Care, evident, se luptă pentru resurse şi supremaţie!

În stoc

Descriere

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 42 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Aurel Cărășel
Coperta: George Ionescu (asistat de AI)
Nr. pag.: 282
ISBN: 978-606-9625-97-2

Colecţia: Colecţia Science-Fiction – nr. 139

Ediție revăzută și adăugită

Cum ar fi să trăiești într-o lume polară care se întinde pe tot globul? O lume care se află la câteva sute de cicli în timp, după ce Marele Dezastru a împărțit-o în două: o parte stăpânită de diferite specii de mutanți biologici, care își pierd resursele de trai odată cu scurgerea fiecărui ciclu de viață, și alta dominată de unelte-auxiliare-inteligente, care au continuat să evolueze și după dispariția omului, creatorul lor, și care se află într-o perpetuă luptă pentru energiile care le pun în mișcare. Evident, când cele două tipuri de entități se întâlnesc, între ele se nasc bătălii sălbatice, care demonstrează că tot ce are la bază existența umană îi repetă istoria.

Înainte de Marele Dezastru Biologic, unul dintre oamenii care au încercat să salveze Viața Umană a pus la cale un plan de o frumusețe și un dramatism cvasidumnezeiesc: la începutul fiecărui ciclu, într-una din semisfere este generată o clonă masculină, iar în cealaltă una feminină. Întâlnirea și apoi acuplarea lor va da un nou start speciei umane și va reconstitui civlizația pierdută. Planul este subtil, extraordinar, dar… imperfect, deoarece nu a reușit să ia în calcul toți factorii generați de-a lungul noii istorii de evoluțiile separate ale celor două părți, care se confruntă pentru teritoriu, în vifornița cumplită de la Capătul Timpului.

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.