Povestiri din orașul Denici’Unde – Gabi Gabrinov

36,00 lei

Denici’Unde te așteaptă… dacă îți vei descoperi curajul de a păși printre umbre, către o destinație din ce în ce mai înfricoșătoare, alături de personaje pe care nu le vei uita niciodată!

În stoc

Descriere

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 36 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Gabi Gabrinov
Coperta: George Ionescu (asistat de AI)
Nr. pag.: 176
ISBN: 978-630-6685-00-4

Colecţia: Colecţia Science-Fiction – nr. 217

Pășește cu sfială în Denici’Unde, un oraș gotic învăluit în mister și întuneric, unde nimic nu e ceea ce pare a fi. În spatele fațadelor de piatră și al umbrelor străzilor înguste, personajele ascund secrete terifiante. Vampiri îndrăgostiți, alchimiști ce stăpânesc forțe antice și luptători în slujba binelui, care își dedică viața unei cauze sacre – într-o luptă disperată împotriva răului care amenință să pună stăpânire pe lume.

În acest roman modular, fiecare povestire dezvăluie o nouă fațetă a orașului Denici’Unde și a locuitorilor săi fantastici, într-o istorie încărcată de acțiune și tensiune. Scopul? Împiedicarea ființelor răului să năvălească în lume și să aducă cu ele distrugerea definitivă. Vor reuși ei să oprească dezastrul?

Denici’Unde te așteaptă… dacă îți vei descoperi curajul de a păși printre umbre, către o destinație din ce în ce mai înfricoșătoare!

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.