Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

Lei
27.00
Lei
18.90

Strategii Anticriză, de C. Cârstoiu și C. Pavel

Strategii Anticriză, de C. Cârstoiu și C. Pavel
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 5% CD / 19% mp3
Autori: Cristian Carstoiu, Constantin D. Pavel
Nr. volume: 1
Durata: 40 min.

Intr-o lume macinata de vesti din ce in ce mai proaste, care ingrijoreaza atat pe oamenii de afaceri, cat si pe angajatii lor, cursul-interviu oferit de dr. Cristian Carstoiu, fondatorul Editurii Amaltea, si de jurnalistul Constantin D. Pavel, fondatorul PAVCON eDucational, e ca o gura de aer proaspat pentru cei sufocati de problemele care au cuprins societatea.

Seria "Idei Durabile" este astfel inaugurata cu acest material audio in care veti gasi solutii si strategii verificate prin intermediul carora puteti iesi din criza si, mai mult decat atat, o puteti transforma intr-o oportunitate pentru dezvoltarea propriei afaceri.

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Citesti si Cresti