Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

33,00Lei 19,80Lei

Rezultate dincolo de așteptări, de Cristian Cârstoiu

Rezultate dincolo de așteptări, de Cristian Cârstoiu
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 33 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Cristian Carstoiu
Nr. volume: 1
Durata: 52 min.
Colectia: Self Coach Seminars

Tehnici clare, simple, de eliminare a blocajelor mentale si a credintelor limitative, pentru a va putea concentra mai apoi intreaga energia catre realizarea scopurilor personale.

Din sumar:
1. Cate ceva despre blocaje
2. Etichetare - Cadrare - Focalizare - Evaluare
3. Consilierul de Incredere
4. Ciclul mesajelor inselatoare
5. Neuroplasticitatea
6. Schimbarea obiceiurilor

Material realizat cu ocazia conferintei cu acelasi nume, sustinuta de Dr. Cristian Carstoiu la Bucuresti, la 18 ianuarie 2014.

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Recenzii

Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
PAVCONPREMII