Acasa » Catalog » CARTI » Colectia SF »

40,00Lei 36,00Lei

Împăratul Raiului - Aurel Cărășel

Împăratul Raiului - Aurel Cărășel
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 40 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Aurel Cărășel
Coperta: George Ionescu (asistat de AI)
Nr. pag.: 242
ISBN 978-606-9625-84-2

Colecţia: Colecţia Science-Fiction, #210
Seria: Clasici Renăscuţi, #5

Volumul de față continuă Seria ”Clasici Renăscuți”, un proiect al Editurii Pavcon prin care povestirile și nuvelele unor titani ai literaturii române, la care autorii au lăsat finaluri deschise, sunt continuate în zilele noastre de scriitori contemporani.
Aceștia se străduiesc să preia stilul epocii și al scriiturii respective, oferindu-ne încântătoare reverberații emoționale, menite să ne facă să retrăim fiorul unei lecturi de înaltă calitate.

După ce ne-a încântat cu o superbă și plină de haz continuare a ”Minunilor Sfântului Sisoe, de George Topârceanu, scriitorul Aurel Cărășel s-a îndrăgostit de personajul atât de amuzant și plin de har și ne provoacă, în acest roman captivant, cu aventurile aceluiași Sfânt Sisoe, revenit de astă dată în Rai, după experiențele revelatoare trăite pe Pământ, cu ideea de a schimba ordinea... constituțională din Ceruri.

Dacă nu ai idei preconcepute și îți dorești să petreci câteva ore râzând în hohote și minunându-te de replicile savuroase și întorsăturile de situație surprinzătoare, comandă-ți chiar acum acest roman pe care, îți garantăm, nu-l vei uita niciodată!

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06
Recenzii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Pavcon
Pavcon Pagina Producatorului
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Citesti si Cresti