14,00Lei 12,60Lei

Micul Silvist - Alexandrina Olălău & Ramona Kama

Micul Silvist - Alexandrina Olălău & Ramona Kama
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 14 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Alexandrina Olălău
Ilustrații: Ramona Kama
Coperta: Ramona Kama
Nr. pag.: 42
ISBN: 978-606-9625-71-2

Volumul de faţă prezintă principiile Metodei Silva, predate în versuri şi ilustrate adecvat de către Ramona Kama - pentru creşterea concentrării, îmbunătăţirea performanţelor şi formarea de către copii a unei atitudini corecte şi pozitive în viață.

În 1960, José Silva a pus bazele „Silva Mind Control” în ideea de a-şi ajuta copiii să aibă rezultate mai bune la şcoală şi să-şi sporească şansele de succes în viaţă. De atunci şi până astăzi, această tehnică de meditaţie dinamică a evoluat într-un training mental sofisticat care este oferit prin cursuri şi seminarii în peste 130 de ţări.

Metoda Silva, program original de meditaţie dinamică, este formată din tehnici speciale de imaginaţie pentru reprogramarea subconştientului şi eliminarea programelor negative, precum şi din modalităţi practice de creştere a potenţialului personal. În România, Metoda Silva a fost adusă în 1993 de către Rajko Kuzmanović, fondator şi instructor Silva.

Cursul Silva conţine tehnici bazate pe cercetări şi descoperiri ştiinţifice care, prin învăţarea utilizării frecvenţei alfa a creierului, oferă acces la un potenţial sporit al minţii, prin intermediul căruia se pot obţine rezultate şi schimbări palpabile, profunde şi trainice. În România, Metoda Silva înregistrează peste 7 mii de absolvenţi, printre care sute de copii. Cartea de faţă este pentru ei şi pentru toţi copiii care vor să se familiarizeze cu Metoda Silva.

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06
Recenzii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Pavcon
Pavcon Pagina Producatorului
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
pavconbanner