Acasa » Catalog » CARTI » Colectia SF »

58,00Lei 52,20Lei

Hiperspațiul minții - Dan Rădoiu

Hiperspațiul minții - Dan Rădoiu
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 58 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Dan Rădoiu
Coperta: George Ionescu (asistat de AI)
Nr. pag.: 450
ISBN - 978-606-9625-29-3

Colecţia: Colecția Science-Fiction, #187

Boris Yakușkin, un om care nu mai are nimic de pierdut, este pe cale să scufunde lumea în haos. Și singura modalitate de a-l opri rămâne pătrunderea într-un loc misterios unde mintea poate obliga materia să i se supună.

Un tânăr IT-ist din București se trezește atras dintr-odată într-o serie rapidă de schimbări, care îi dau cu totul viața peste cap. Cu toate acestea, realizează că ceea ce se întâmplă este menit să-i aducă la suprafață o abilitate specială, ascunsă în el vreme de decenii.
Împreună cu un grup format din femei și bărbați cu abilități la fel de speciale ca a lui, descoperă secretul terifiant al unor foști agenți KGB, care se străduiseră să-l țină ascuns și să tragă foloase în avantajul Rusiei.


"Că la nunta mea, a căzut o stea..., se trezi Ștefan gândind. Ar fi putut fi acel meteorit rămășițele unui zeu muribund? Era oare Pământul ultimul loc de odihnă al Creatorului însuși? Gândul acesta îi dădea amețeli."


"Complexitatea romanului, modul în care personajele sunt create, atât de vii și de puternice, miza ascunsă în spatele mizei mai mari, care, la rândul ei, poartă în ea o miză mare cât Omenirea, scriitura alertă și atât de bine închegată, fac din Hiperspațiul minții unul dintre cele mai bune romane science-fiction care s-au scris vreodată în România!"
(Constantin D. Pavel)

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06
Recenzii

Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Pavcon
Pavcon Pagina Producatorului
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Colectia SF