35,00Lei 31,50Lei

Mesagerii Mamei Pământ - Eliana Corina Ioniță

Mesagerii Mamei Pământ - Eliana Corina Ioniță
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 35 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Eliana Corina Ioniță
Coperta: Aneta Beatrice Filip
Nr. pag.: 228
ISBN: 978-973-0-31977-4

Gen: Spiritualitate
Subgen: Ezoterism

Nu există întâmplare, doar circumstanțe pe care nu ni le putem explica sau înțelege. Renașterea adevăratului Sine, metamorfoza fluturelui din omidă, necesită o muncă de o viață - sau chiar mai multe -, dar conștientizările sunt fabuloase.

Crizele existențiale majore ale celor “treziți” după ce vălul iluziei dispare, pe care mulți amnezici le etichetează adesea ca fiind boli psihice, sunt de fapt adevărate crize spirituale prin care omul începe să își pună adevăratele întrebări despre sine, despre existența sa, atunci când nivelul de suportabilitate al durerii sale existențiale întrece orice limită.

Se pare că această planetă este una în care evoluția spirituală trebuie să treacă proba focului, a suferinței purificatoare, după ce în prealabil omul se lovește de toate pragurile conștientizărilor posibile, nefiind capabil să învețe din exemplele altora.

Amnezia vieților anterioare îi conferă autenticitate în fiecare rol din fiecare viață traită dramatic sau, la extaz, în funcție de caz, cu alte suflete din propria familie de suflete venite în același timp și spațiu la încarnare, pentru a recrea anumite situații care se cer echilibrate.

Sunt provocări pe care nu le poate exersa în dimensiunile mai înalte ale existenței. Deconectat de Sursă, de-a lungul sutelor și miilor de întrupări, hipnotizat de iluzia acestei realități grosiere, luând ca reper infima lui viață petrecută în acest spațiu terestru, omul se află într-o continuă luptă cu propriile sale emoții și credințe, care îi devastează psihicul și îl reduc la starea de neputință și victimizare. Încă din primii ani ai copilăriei, el este îndoctrinat că nu există decât această realitate, că viața este o luptă din care fac parte durerea și suferința, că trebuie să se supună unor sisteme și reguli absurde, pe care cei din jur le respectă orbește.

Separat de propria natură, el nu înțelege de ce la cursurile de dezvoltare personală și spirituală i se prezintă un adevăr răsturnat a ceea ce a fost învățat să creadă, în care i se spune să se prețuiască mai mult pe el însuși, să își urmeze chemarea sufletului, pentru ca astfel să își transforme realitatea în care trăiește.

Dacă până nu demult anumite informații erau rezervate doar inițiaților, în prezent informații înalte ajung la urechile pământenilor, conducându-i la un nivel superior de percepție și la o viețuire împlinitoare.

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06
Recenzii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Eliana PR
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
PAVCONPREMII