Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

Lei
27.00
Lei
22.95

De-a NLP-ul... Când creierul se joacă singur, de Camelia Mihaiu

De-a NLP-ul... Când creierul se joacă singur, de Camelia Mihaiu
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 5% CD / 19% mp3
Autor: Camelia Mihaiu
Durata: 1 h si 18 min.
Colectia: SELF COACH SEMINARS, nr. 11

Cele mai clare, concise si amuzante informatii despre Programarea Neuro Lingvistica pe care le vei auzi vreodata! Dupa audierea acestui CD vei putea intelege cum functioneaza creierul tau, cum iei deciziile, cum iti faci sa taca fricile interioare si, mai ales, cum revii in controlul propriei fiinte si a propriului destin!

De Camelia Mihaiu, unul dintre putinii specialisti romani care au avut sansa sa studieze direct cu fondatorul NLP, Richard Bandler, te vei atasa imediat! De ce? Fiindca are darul innascut de a spune povesti si harul de a le transmite cu un umor debordant; ascultand-o, inveti si razi, razi si inveti, te bucuri din plin de experienta invatarii unor concepte deloc usor de inghitit, dar pe care ea le face sa patrunda cu o lejeritate uimitoare in mintea si sufletul tau.

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii

Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
pavconbanner