Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

52,00Lei 44,20Lei

Vizualizarea, de Gerard Barend

Vizualizarea, de Gerard Barend
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 52 lei
TVA inclusa: 19%
Autor: Gerard Barend
Nr. CD-uri: 2
Durata: 2 h si 3 min.

Gerard Barend (1887-1956) a fost unul dintre maestrii Stiintei Mentale, unul din curentele cele mai puternice ale scolii Noii Gândiri, din prima jumatate a secolului XX. Conceptele filozofice ale vremii includeau, intre altele, referiri la "Legea Atractiei”, capacitatea de a influenta evenimentele prin puterea mintii si descrierea modului in care Universul isi proiecteaza realitatea observabila. Aceste idei, aproape un secol mai tarziu, au fost reluate si adaptate in celebrul "The Secret” si se regasesc azi in portofoliul majoritatii autorilor de literatura de dezvoltare personala.

Vizualizarea - puterea ta invizibila, este cea mai importanta lucrare a lui G. Barend. Vei afla de aici cum poti utiliza puterea vizualizarii si alte procese mentale pentru a-ti transforma viata. Este un ghid simplu si, tocmai de aceea, extrem de puternic.

"Cu totii avem mai multa putere si mai multe posibilitati decat ne dam seama, iar vizualizarea este una dintre cele mai mari. Ea ne extinde posiblitatile de observare. Daca ne gandim pentru o clipa, ne dam seama ca Universul, pentru a exista, trebuie sa fie rezultatul unei minti cosmice.” G. Barend.

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii

Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
pavconbanner