Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

27,00Lei 22,95Lei

Tu, exponențial! - de Price Pritchett

Tu, exponențial! - de Price Pritchett
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 19%
Autor: Price Pritchett
Durata: 1 h si 19 min.

Price Pritchett este consultant de afaceri specializat in fuziuni de companii, expert in transformari origanizationale, autor si vorbitor public. in 1974 a fondat prima companie din Statele Unite specializata in strategii de integrare dupa fuziunea corporatiilor. Este invitat sa sustina conferinte pe tema culturii si leadership-ului organizational sau performanta personala.

Descopera in acest audiobook o formula neconventionala pentru a atinge performante nebanuite. Aceasta abordare inlocuieste principiul caruia succesul se dobândeste progresiv, prin efort sustinut. TU Exponential iti ofera componentele cheie pentru un succes masiv, cu efort minim prin:
Multiplicarea eficientei personale;
Gândirea dincolo de ceea ce dicteaza bunul simt;
Actiunea inainte de planificarea minutioasa;
Cautarea si fructificarea oportunitatilor;
...si multe altele!

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
pavconbanner