Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

52,00Lei 44,20Lei

Rezolvarea creativă a problemelor, de Steve Gillman

Rezolvarea creativă a problemelor, de Steve Gillman
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 52 lei
TVA inclusa: 19%
Autor: Steve Gillman
Nr. CD-uri: 2
Durata: 2 h si 6 min.

Steve Gillman este un spirit independent si mai degraba un aventurier, decât un om asezat. Pâna la vârsta de 40 de ani a facut bani în mai bine de optzeci de moduri diferite. Steve spune ca cea mai mare realizare a sa a fost faptul ca la treizeci de ani si-a cumparat cu bani cash o casa (nu foarte mare) dar asa s-a eliberat de povara ratelor la banca. Îi place sa calatoreasca si sa scrie (la îndemnul sotiei sale, Ana) despre drumetii, economie, psihologie aplicata, inventii si idei în general, puterea mintii si cum poti face bani în cele mai diverse moduri cu putinta.

Descopera si tu cele 35 de tehnici de rezolvare creativa a problemelor!

Iata cateva:
Brainstroming
Kaizen
Simplifica-complica
Daca ar fi mai...
Intrebarile absurde
Prietenii imaginari
Redefinirea problemei
Visele lucide
Contrazicerea ipotezelor
...si multe altele!

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii

Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Colectia SF