Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

27,00Lei 22,95Lei

Puterea Gândului în construirea Caracterului, de Ralph Trine

Puterea Gândului în construirea Caracterului, de Ralph Trine
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 19%
Autor: Ralph Waldo Trine
Durata: 56 min.

Ralph Waldo Trine (1866-1958) a fost filozof, profesor si autor a numeroase carti, unul dintre mentorii miscarii Noua Gandire.

Scrierile sale au avut o mare influenta asupra contemporanilor sai, fiind un adevarat pionier în domeniul dezvoltarii personale. Niciun alt autor al Noii Gandiri nu a vandut mai multe carti, acest curent influentand cercuri mari ale publicului larg.

Scrierile sale au trecut proba timpului, fiind citite de-a lungul unui secol de catre Regina Victoria a Marii Britanii sau de Henry Ford. De altfel, Ford cumpara cantitati mari din cartile lui Ralph Waldo Trine si le ofera gratis industrialistilor.

Intre paginile cartilor sale vom gasi adevaruri perene prin recunoasterea puterii gandurilor si armonizarea lor cu universul si divinitatea, atragand astfel pacea, sanatatea, dragostea, prosperitatea si succesul.

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Saga Golia