Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

Lei
52.00
Lei
44.20

Psihovânzări, de Andy Szekely

Psihovânzări, de Andy Szekely
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 52 lei
TVA inclusa: 5% CD / 19% mp3
Autor: Andy Szekely
Nr. CD-uri: 2
Durata: 2 h si 6 min.

Volumul 1

CAT DE MULT CONTEAZA ATITUDINEA?

Despre vanzari se spun multe - si bune si rele. Unele afirmatii sunt adevarate, altele sunt false. In "Psihovanzari" intri in spatele cortinei, acolo unde se proceseaza informatia tipica pentru succesul vanzarii.

Concret, inveti despre:
Cei 4 S ai succesului in vanzari
Miturile vanzatorilor
Cea mai importanta intrebare
Ce este "Filmul mental" din mintea clientului
Atitudinea care genereaza rezolvarea obiectiilor
Cine incheie, de fapt, vanzarea

Volumul 2
TACTICI DE PERSUASIUNE IN VANZARI

Capacitatea de a duce la bun sfarsit procesul de vanzare este o caracteristica cheie a oricui om implicat in aceasta activitate.

Afla din acest CD care sunt cele mai eficiente tactici de persuasiune, care vor ajuta clientul sa ajunga mai repede la decizia de a cumpara produsul sau serviciul tau.

Creste-ti vanzarile - si, evident, veniturile! - prin invatarea celor mai eficiente tactici de persuasiune, folosite de profesionistii in vanzari si network marketing!

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Citesti si Cresti