Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

27,00Lei 22,95Lei

Psihologia Abundenței, de Florin Păsat

Psihologia Abundenței, de Florin Păsat
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 19%
Autor: Florin Păsat
Durata: 1 h si 2 min.

Florin Pasat este trainer si speaker inca din anul 2002. Incepand, initial, cu cursuri de marketing, comunicare si management, Florin a fost prins de ”virusul dezvoltarii personale”. A constatat ca functioneaza doar modele centrate pe OM si s-a dedicat ”artei de a creste oameni”.

Inspirat de participarea la seminariile cu personalitati din domeniul dezvoltarii personale (Tonny Robbins, T. Harv Ecker, Bob Proctor, Mike Dooley, Mabel Katz, John Maxwell, Robert Cialdini) a inclus in cursuri si speech-uri abordarile acestora si a observat rezultatele din viata participantilor.

In acest CD, Florin Pasat ne dezvaluie de ce foarte multi oameni nu ajung sa duca o viata prospera - cauza este "gardianul", respectiv un program-filtru intre constient si subconstient, al carui rol principal este supravietuirea, dar care in acelasi timp care impiedica actiunile si ideile progresiste. Mai mult, vei afla aici si de ce "bariera terorii" ii face sa dea inapoi pe cei care sunt aproape de a depasi acest blocaj psihologic, si ce trebuie fcut pentru a ajunge in zona de prosperitate si abundenta.

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii

Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
pavconbanner