Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

52,00Lei 44,20Lei

Principiile Performanței, de Charlie Jones

Principiile Performanței, de Charlie Jones
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 19%
Autor: Charlie Jones ”Extraordinarul”
Nr. CD-uri: 2
Durata: 2 h și 5 min.

Charlie Jones "Extraordinarul", unul dintre cei mai mari oratori si autori motivationali care au existat vreodata, a fost în Bucuresti si a sustinut un seminar incendiar, în februarie 2002.

Aceste 2 CD-uri au imortalizat acel eveniment unic, în care Charlie Jones a împartasit publicului care sunt adevăratele Principii ale Performantei și cum ni le putem însuși:

Luarea deciziilor
Puterea liderului
Arta comunicarii
Pretul pe care-l avem de platit pentru a obtine succesul.

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
PAVCONPREMII