Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

52,00Lei 44,20Lei

Principii și tactici pentru a negocia orice, de James Gerakaris

Principii și tactici pentru a negocia orice, de James Gerakaris
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 19%
Autor: James Gerakaris
Nr. CD-uri: 2
Durata: 1 h și 37 min.

Fie ca ne dam seamna sau nu, negociem in permanenta, de la achizitia unei masini sau termenii unui contract, pana la a decide destinatia de vacanta a familiei, filmul la care mergem sau ce mancam la masa de seara. Cel mai frapant este faptul ca 36% din oameni considera ca "nu negociaza", deoarece asociaza procesul negocierii cu tratative elaborate.

In acest program audio, James Gerakaris (autorul programului "Limbajul Gesturilor") indeparteaza mitul negocierii si-l transforma intr-o lectie simpla, cu aplicabilitate imediata.

Vei afla din acest program, constituit din 2 volume, care sunt factorii critici in negociere, cum poti construi increderea in partenerul de negociere, sfaturi pentru protectia ta si 20 de tactici si contratactici explicate pe intelesul tuturor.

Invata sa fii un mai bun negociator si rezultatele din viata ta nu vor intarzia sa apara!

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Citesti si Cresti