Acasa » Catalog » CARTI » TOATE »

LEI
56.25

TU - Ghid cu secrete despre tine

TU - Ghid cu secrete despre tine
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 75 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Oana Bulai
Nr. pag.: 360
ISBN 978-606-93133-8-1

EDITIE DE LUX, TIRAJ LIMITAT!
CARTONATA, TIPARITA CU FOITA DE AUR, SEMN DE CARTE PANGLICA TRICOLORA SI COLTURI METALICE!!!

Aceasta carte este un exercitiu pentru devenire. O invitatie in adancul sufletului, pentru a simplifica tot ceea ce ne complica viata. Aceasta carte este cartea vietii tale!

Despre autor
Sunt Oana, antreprenor, trainer in dezvoltare personala si spirit liber. Am o experienta de 15 ani in business si simt ca viata abia a inceput.
Pasiunea pentru dezvoltarea personala a fost temelia pentru devenirea mea, ca om, mentor si scriitor. Inca din 2007, cand am intrat in contact cu primele etape de mentorship cu inegalabilul Andy Szekely, am simtit ca viata mea se va schimba fundamental. In bine. Si ca trebuie apoi sa daruiesc oamenilor tot ceea ce am invatat si am devenit.
In 2005 am inceput proiectul Echipa OK, un centru multitasking de promovare, consultanta si coaching. Impreuna cu echipa, am trait cele mai frumoase evenimente din viata mea, am renuntat la tot si am castigat inapoi totul. Am calcat in picioare barierele si am construit valori noi. Aceasta revolutie personala este epicentrul cartii TU.


GHID CU SECRETE DESPRE TINE
Oricat de bombastic poate suna aceasta afirmatie, garantez ca aceasta carte iti va schimba viata. Dupa ce vei citi si vei trai alaturi de mine aceste trepte pentru devenire, vei afla adevaratele secrete care se ascund in tine.

Gata! E timpul ca visul tau sa se apropie de tine. E timpul ca tu sa fii stapan pe fericirea ta si visul acela sa se apropie de realitate.
Redescoperirea adevaratelor tale valori inseamna, in cuvinte reale, sa afli cine esti cu adevarat.
Stima de sine? O vei cladi extrem de simplu. Fericirea? E la 3 ore distanta de tine! Trebuie doar sa urmezi planul simplu al Cartii TU.
Acum poti avea propriul tau Coach sub forma de Carte personalizata! Vei afla mai tarziu despre ce este vorba...
Promisiunea – Vei fi Fericit!

Fii parte din cercul select al celor care isi vor schimba viata fundamental in bine! Acest ghid simplu, cu pasi atent formulati pentru ca tu sa vezi adevarul despre tine, este calea directa pentru fericire. Afla totul despre cum si-a scris Oana intregul destin si cum poti fi si tu fericit urmand acest ghid.

Peste 20 de traineri de succes garanteaza pentru Oana Bulai. Iata ce spun cativa dintre ei...

Andy Szekely
speaker, autor & antreprenor
'' TU - e ca o sală cu 1000 de oglinzi.
E aproape imposibil să nu te oglindeşti în cartea asta, fie că eşti de acord cu ce scrie în ea, fie că nu, pentru simplul motiv că la fiecare pagină stârneşte în tine reacții...
''Aşa o fi... n-o fi aşa... măi să fie... dar dacă e adevărat...''
... și din fiecare reacție de genul ăsta ai ocazia să înveți ceva nou despre tine. Oana este unul dintre cei mai perseverenți oameni din câți am cunoscut, în ceea ce privește dezvoltarea personală.
Are verb, are stil direct, are întrebări provocatoare și răspunsuri elegante. Merită!"

Cristian Cârstoiu
editor & trainer
"Dacă ai putea să faci un salt în trecut, în urmă cu zece ani, şi să poţi sta de vorbă cu tine însuţi, cel mai tânăr, probabil că ai avea mai multe lucruri să-ţi spui, nu-i aşa? Dar dacă tu cel de azi eşti chiar "cel tânăr", cum ar fi? În faţa căror decizii te afli acum şi cum te vor afecta ele pe tine, peste zece ani?
Departe de a fi un simplu exerciţiu de filozofie personală, aceste întrebări ascund de fapt un adevăr profund, pe care cei mai mulţi oameni nu-l descoperă niciodată. A te aventura pe calea dezvoltării personale, este probabil cea mai înţeleaptă decizie pe care o poate lua un om. "TU – Ghid cu secrete despre tine" este o călăuză pe acest drum al transformării."

Diana Vitan
speaker, coach & autor
"Singura persoană de care nu poţi fugi eşti...TU" se spune... poţi încerca, poţi rătăci, poţi fi cât de evitant vrei până la urmă vei ajunge la inevitabila reîntâlnire! Un mare DA unei lecturi îndrăzneţe care provoacă această reîntâlnire cu simptomele şi leacurile fiinţei tale, croind un drum curat, deschis şi împlinit către o existenţă autentică.
Oanei... un îndemn puternic să continue minunata aventură, aducând mai aproape prin talentul şi dăruirea ei, oamenii care au inspiraţia să o citească de la propriul "manual de instrucţiuni"!
Citind pagină cu pagină te identifici, te întrebi, te tulburi, te hotărăşti… te vindeci!
Minunat!"

Constantin D. Pavel
scriitor & speaker motivational
"E foarte important ca în viaţă să ai acces la o informaţie valoroasă. Şi e la fel de important să utilizezi acea informaţie aşa cum trebuie, pentru a avea efectul scontat. Cartea "TU - Ghid cu secrete despre tine" îţi oferă extrem de multe informaţii valoroase şi, pe lângă acestea, vine şi cu instrucţiunile de utilizare a acestor informaţii.
Citeşte, gândeşte, studiază, analizează, decide şi acţionează. Acum ai tot ce îţi trebuie pentru a-ţi vedea visele împlinite. Când vei da şi ultima filă a acestei cărţi, vei înţelege!
"TU - Ghid cu secrete despre tine" devine, astfel, o lectură obligatorie, pe care fiecare om care simte că are vreo problemă ar trebui să o parcurgă."

O carte pe care trebuie sa o ai! E poate cea mai buna carte care ti-a cazut in mana in ultima vreme. Vei afla cine esti, ce vrei de la tine si cum arata de fapt fericirea deplina.

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06
Marturii
Categorii
Producatori
Cautare Rapida
 
Foloseste cuvinte-cheie pentru a gasi mai repede produsele cautate.
Cautare Avansata
Informatii Producator
Pavcon
Pavcon Pagina Producatorului
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
pavconbanner