Acasa » Catalog » CARTI » Colectia SF »

Lei
70.00
Lei
56.00

117-118 Proiectul Morphem - Bogdan Marcu

117-118 Proiectul Morphem - Bogdan Marcu
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

PRODUS IN PRECOMANDA! COMANDA-L ACUM SI IL VEI PRIMI CU INTAIETATE, CU DOUA SAPTAMANI INAINTE DE APARITIA IN LIBRARII!

Pret librarie: 36 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Bogdan Marcu
Traducător: Ona Frantz
Volumele 1 și 2
Nr. pag.: 640

Colecţia: Colecţia Science-Fiction, #117, #118

Un roman care începe ca o poveste de aventuri, transformându-se insinuant într-o superbă operă literară SF și de ficțiune istorică.

Publicat pentru prima oară în Statele Unite ale Americii, ”Proiectul Morphem” este rezultatul unui curs de scriere creativă organizat de Institutul de Film American din Los Angeles, absolvit de autor după doi ani de studii, transformând astfel un om de știință care a construit motoare de navete spațiale la NASA și în programul Space X, al lui Elon Musk, într-un strălucit scriitor de literatură SF.

Personajul principal al romanului, omul de știință Matt Salagen, deține cheia unei misterioase surse de energie. Forțe ascunse, la fel de misterioase, urmăresc să îi fure cunoștințele. O femeie pe care o iubise în trecut, reapare și se transformă în cheia dezlegării misterului. Iar el are de ales între a fi loial unei foste iubite sau distrugătoarei științe pe care o deține. Supraviețuirea sa depinde acum de capacitatea sa de a sparge cercul de umbre care-l împresoară din ce în ce mai tare. Și realizează că niciunul dintre prietenii, cunoștințele ori dușmanii săi nu sunt ceea ce credea el că sunt...COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
CSF nr. 4/2019
CSF nr. 4/2019
Lei
20.00

Lei
17.00
Producatori
Informatii Producator
Pavcon
Pavcon Pagina Producatorului
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Colectia SF