Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

Lei
52.00
Lei
44.20

Cum poți să transformi eșecurile în succes, de Napoleon Hill

Cum poți să transformi eșecurile în succes, de Napoleon Hill
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 52 lei
TVA inclusa: 5% CD / 19% mp3
Autor: Napoleon Hill
Nr. volume: 2
Durata: 1 h și 52 min.

Napoleon Hill (1883 - 1970) a fost printre primii autori americani de literatura dedicata succesului personal. Cea mai celebra opera a sa este cartea De la idee la bani, un best-seller de-a lungul deceniilor. În opera sa, Hill a studiat rolul jucat de convingeri în dobândirea succesului.

În perioada 1933-1936 a fost consilier al presedintelui F. D. Roosevelt. Motto-ul sau a fost "Ceea ce mintea poate concepe si crede, omul poate obtine". Sustinut de Andrew Carnegie în tinerete, Hill a considerat ca libertatea, democratia, economia de piata si armonia sunt elementele cheie ale unei societati prospere. În lipsa lor, succesul si realizarea personala nu sunt posibile. Emotiile negative, teama si egoismul sunt considerate cauzele esecurilor.

Lucrarile sale s-au concentrat pe identificarea formulei si cum este posibil pentru o persoana obisnuita sa ajunga efectiv la succes. Hill a botezat în anii sai de maturitate aceste învataminte drept "Filozofia reusitei".

In materialul audio de fata va oferim, practic, aceasta "Filozofie a Succesului", pe care speram sa o integrati in viata dumneavoastra si sa va bucurati de ea din plin!

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Citesti si Cresti