Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

Lei
27.00
Lei
22.95

Atrage banii în viaţa ta, de Bob Proctor

Atrage banii în viaţa ta, de Bob Proctor
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 5% CD / 19% mp3
Autor: Bob Proctor
Nr. volume: 1
Durata: 1 h şi 5 min.

Bob Proctor nu mai are nevoie de prezentari pentru cei care au vazut filmul "The Secret". Pentru cei care nu au auzit de Bob Proctor, el este scriitor, vorbitor si coach, care se ocupa cu dezvoltarea personala.

Autorul vorbeste, in acest material audio, despre insasi relatia noastra psihologica cu banii si de modul in care ii percepem. Ne spune ce sunt de fapt banii si cum sa privim lumea si viata, in asa fel incit banii sa nu mai reprezinte o problema pentru noi.

Aici sta un adevar deosebit de important, pe care Bob ni-l prezinta cu generozitate: daca ai aflat metode de a face bani, e posibil sa obtii succes financiar, dar aceasta scurtatura nu produce rezultate de lunga durata. Doar o anumita atitudine mentala te ajuta sa obtii si sa mentii banii alaturi de tine pentru toata viata.

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
PAVCONPREMII