Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

Lei
52.00
Lei
44.20

7 Paşi spre Geniu, de Michael Gelb

7 Paşi spre Geniu, de Michael Gelb
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 52 lei
TVA inclusa: 5% CD / 19% mp3
Autor: Michael Gelb
Nr. volume: 2
Durata: 1 h și 34 min.

In acest program audio, Michael Gelb face o paralela intre Leonardo Da Vinci si Albert Einstein, doua genii care au schimbat cursul istoriei omenirii, la 500 de ani distanta unul de celalalt.

Intrand in profunzimea mintii geniului, Michael Gelb ne pune la dispozitie o analiza a factorilor care stau la baza gandirii "dincolo de limite", oferindu-ne in acelasi timp o strategie personala de dezvoltare a capacitatii intelectuale.

Din acest audiobook veti afla cum puteti sa fiti mai creativ, sa va accelerati procesul de invatare, sa va clarificati valorile si sa va identificati scopul in viata.

Michael Gelb este vorbitor motivational, trainer, autor a 12 carti si consultant pentru mari corporatii internationale, cum ar fi Microsoft si Nike.

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii

Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
CSF nr. 11
CSF nr. 11
Lei
20.00

Lei
17.00
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
PAVCONPREMII