Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

Lei
27.00
Lei
22.95

101 idei pentru a lua viața de guler, de Peter Thomson

101 idei pentru a lua viața de guler, de Peter Thomson
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 5% CD / 19% mp3
Autor: Peter Thomson
Nr. volume: 1
Durata: 1 h si 1 min.

Peter Thomson este unul dintre cei mai apreciati autori si oratori motivationali din Marea Britania, fiind considerat "cel mai influent autor britanic non-fiction" în 2008.

In fiecare an sustine peste 20 de conferinte în fata unor audiente de sute de participanti si este frecvent invitat de marile corporatii sa sustina traininguri si workshop-uri pentru angajatii acestora.

Câstiga mai mult control pentru viata ta, actiunile si rezultatele tale.

Fii mai creativ în fiecare zi.

Fii mai bogat, oricare ar fi definitia bogatiei pentru tine.

Sa ai o atitudine corecta cu privire la viata si comporta-te ca si când tot ce ti se întâmpla e o parte a unei aventuri marete!

"Poti obtine în urmatorii 5 ani mai mult decât ai realizat de când te-ai nascut!”

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii

Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
PAVCONPREMII