Acasa » Catalog » EVENIMENTE »

500,00Lei 299,00Lei

Curs practic de PLANIFICARE - Constantin D. Pavel

Curs practic de PLANIFICARE - Constantin D. Pavel
EDIŢIA A XVII-A

Speaker: Constantin D. Pavel
Ziua: Sâmbătă, 4 februarie 2023
Orele: 11:00 - 15:00
Locul: str. Titu Maiorescu, nr. 1A, București - Zona Obor
Preț: 500 lei (TVA 19% inclusă) Preţ promoţional: 299 lei (TVA 19% inclusă)

Dacă simți că nu știi prea bine ce vrei...
Dacă simți că știi ce vrei, dar nu știi cum să împlinești...
Dacă simți că știi ce vrei, știi cum să împlinești, dar nu vezi resursele necesare și nu știi cum să ajungi la ele, locul tău e la acest Curs Practic de Planificare și Atingere a Țelurilor!

Pe parcursul a 4 ore, Constantin D. Pavel ne îndrumă pașii pe calea noastră viitoare, ajutându-ne să descoperim cele mai importante țeluri pentru noi și, mai ales, cum să le planificam și cum să le atingem în 2023!

Vino și tu la acest eveniment marca ”Profesor de... Fericire” și vei avea ce povesti prietenilor tot anul!


Se spune că indiferent câte resurse vei avea, dacă nu știi să le folosești cum trebuie, nu îți voi fi niciodată de ajutor!

Anul 2023 și tot ceea ce va aduce el este un izvor de resurse. Uriaș! Atât pentru mine, cât și pentru tine. Pentru toți oamenii de pe Pământ! El ne aduce 365 de zile nou-nouțe pline de oportunități și energie pentru a ne realiza visele, astfel încât să trăim viața pe care ne-o dorim în adâncul sufletului nostru.

Adevărul este, însă, că foarte puțini oameni vor izbuti ca la finalul acestui an să se apropie de visul lor. Cei mai mulți abia de vor face câțiva pași în plus față de locul unde se găsesc acum, vor sta pe loc sau chiar se vor trezi că au dat înapoi. De ce? Fiindcă NU AU UN PLAN!

Știu că pare absurd, însă acesta este ADEVĂRUL! Fără un PLAN clar și concis, fără a învăța să identifici și să utilizezi resursele într-un mod eficient, în 2023 vei avansa foarte puțin, vei sta pe loc sau chiar vei regresa. Dacă nu mă crezi, fă-ți o retrospectivă a propriei vieți și privește-ți radiografia cu mare atenție...

Când ai un PLAN, reușești în 90% din cazuri. Când nu ai un PLAN, eșuezi în 100% din cazuri.

Așa că, grăbește-te și ocupă-ți locul în sală la unul dintre cele mai transformatoare cursuri de PLANIFICARE! Îl susţin pentru a 32-a oară şi tot mă minunez, după atâția ani, de impactul uriaș pe care informația oferită o are asupra participanților!

Ce-ți pot promite e că nu vei învăța doar SĂ PLANIFICI, ci SĂ TE PLANIFICI! Și acesta este, crede-mă, cel mai valoros lucru pe care ți-l voi dărui în acea sâmbătă!
Ia decizia să fii prezent la Cursul Practic de Planificare și dă click CUMPĂRĂ pentru a-ți ocupa locul în sală!

Ai șansa ca 2023 să fie cel mai bun an din viața ta de până acum! Dacă îl PLANIFICI!

Cu prietenie,
Constantin D. Pavel
Întotdeauna pentru Tine!

Recenzii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Pavcon
Pavcon Pagina Producatorului
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Colectia SF