Lei
26.00

Vulturița - O poveste de succes - Victoria Voicu

Vulturița - O poveste de succes - Victoria Voicu
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librărie: 26 lei
TVA inclusă: 5%
Autor: Victoria Voicu
Coperta: Andrei Nicolescu
Nr. pag.: 156

”Cu bucurie, te rog să-mi permiți să-ți dăruiesc aceste rânduri, din energia recunoș­tinței și iubirii, ție, celui care ţii în mână această carte, care cu siguranță îți va plăcea, te va inspira, trezi, motiva și pe care o recomand tuturor celor care își doresc să preia și să dea mai departe un instrument simplu de educare și înțelegere a unor principii oneste pentru viață, afaceri, sănătate și relații frumoase.
Fără pretenția de a fi un manual, vreau să împărtășesc cu tine principii sănătoase de Share Marketing îmbinate cu întâmplări personale sau preluate din viața reală a celor din jur și din cărțile citite – peste 500 – în ultimii 15 ani. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care m-au inspirat, motivat și de la care am învățat și continui să învăț.
Specific că am trecut prin filtrul meu tot ce am citit, ascultat și preluat, fără pre­tenția că ideile îmi aparțin, întrucât sunt de la lume adunate și tot la lume date și chiar nu mai știu cine a zis primul sau unde și când am recepționat eu mesajul, ci doar că acesta a venit fix când aveam nevoie de el. Așa că, te rog, înțelept cititor, folosește ce este bine și util pentru tine și dăruiește celor ce vor să primescă experiența mea, pentru o viață de succes, împlinire și fericire.”
Victoria Voicu

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Pavcon
Pavcon Pagina Producatorului
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Colectia SF