26,00Lei 13,00Lei

Vulturița - O poveste de succes - Victoria Voicu

Vulturița - O poveste de succes - Victoria Voicu
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librărie: 26 lei
TVA inclusă: 5%
Autor: Victoria Voicu
Coperta: Andrei Nicolescu
Nr. pag.: 156

”Cu bucurie, te rog să-mi permiți să-ți dăruiesc aceste rânduri, din energia recunoș­tinței și iubirii, ție, celui care ţii în mână această carte, care cu siguranță îți va plăcea, te va inspira, trezi, motiva și pe care o recomand tuturor celor care își doresc să preia și să dea mai departe un instrument simplu de educare și înțelegere a unor principii oneste pentru viață, afaceri, sănătate și relații frumoase.
Fără pretenția de a fi un manual, vreau să împărtășesc cu tine principii sănătoase de Share Marketing îmbinate cu întâmplări personale sau preluate din viața reală a celor din jur și din cărțile citite – peste 500 – în ultimii 15 ani. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care m-au inspirat, motivat și de la care am învățat și continui să învăț.
Specific că am trecut prin filtrul meu tot ce am citit, ascultat și preluat, fără pre­tenția că ideile îmi aparțin, întrucât sunt de la lume adunate și tot la lume date și chiar nu mai știu cine a zis primul sau unde și când am recepționat eu mesajul, ci doar că acesta a venit fix când aveam nevoie de el. Așa că, te rog, înțelept cititor, folosește ce este bine și util pentru tine și dăruiește celor ce vor să primescă experiența mea, pentru o viață de succes, împlinire și fericire.”
Victoria Voicu

RECENZIE:
„Universul este plin de bogății, depinde de tine câte vrei să aduni!”. Cuvinte. S-au mai auzit aceste cuvinte, le veți mai auzi. Forța cu care, insa, m-a lipit Victoria cu aceste cuvinte de CaliVita... nu se poate reda ușor, pentru că este uriașă. Forța de care aminteam nu a pălit, ci a crescut de-a lungul anilor, de când îmi este sponsoră în acestă firmă pe care o iubește atât de mult și pe care m-a făcut să o iubesc si eu la fel de mult.
De ce am început așa? Pentru că aceeași Forță se face simțită în acestă carte, „Vulturița - O poveste de succes”. Dorința ei de a-ți arăta că „și tu poți” și „cum să faci” este cu mult mai mare decât puterea de care a avut nevoie în viață pentru a trece peste greutăți. De ce? Pentru ca așa e ea. Eu nu i-aș zice Vulturița, pare ceva mic, i-aș zice Victoria, pentru că așa este, o Victorie în viața ei.
Cuvintele domnului Constantin Pavel o descriu foarte bine. A citit mult Victoria, dar când îi ceri părerea, când ești în discuții cu ea, cuvintele pe care le folosește sunt simple, clare, niciodată ironice și întotdeauna dublate de Forța care să te ajute să mergi mai departe. Multi Level Marketing poate părea o expresie seacă, îndelung dezbătută, dar suplimentele de la CaliVita sunt pline de viață și dătătoare de viață. Asta se vede în toată cartea ei și în toate relațiile adevărate din acest MLM numit Calivita. Forța care te îndeamnă să vrei să faci din tine „cea mai bună versiune a ta” nu rezultă din teoriile citite de ea. Acestă Forță este dată de minunile pe care le-a văzut cu ochii, atunci când i-au fost aduse la cunoștință rezultatele recomandărilor pe care le-a făcut. Forța din această carte vine din lacrimile de mulțumire ale mămicilor care și-au văzut copii bine și din lacrimile ei de fericire, atunci când și-a văzut munca și sufletul pe care le-a dedicat, răsplătite la Londra de cel care a crezut întâi în oameni și le-a dorit tot binele din lume fondând acest MLM.
Am scris mult? Poate. Recunosc, sunt subiectivă, dar după ce vei citi acestă carte, vei simți că fiecare cuvânt al ei are în spate ceva ce trece cu mult peste îndemnurile cărților de dezvoltare personală și ale seminariilor motivaționale... de oriunde ar fi ele.
Dacă îți doresc ceva? Îți doresc să simți Forța din spatele cuvintelor din aceasta carte, pe care Victoria își dorește mai mult decât orice să ți-o insufle! Semnat: Luiza-Maria Micu - cea pe care, cu ani in urmă, Victoria a lipit-o așa frumos de CaliVita...


COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Pavcon
Pavcon Pagina Producatorului
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Colectia SF