Acasa » Catalog » AUDIOBOOKS » TOATE »

Lei
27.00
Lei
22.95

Un strop de motivație, de Adrian Popescu

Un strop de motivație, de Adrian Popescu
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 19%
Autor: Adrian Popescu
Durata: 51 minute
Colectia: Seria Idei Durabile

Lucrezi in vanzari? Iti doresti siguranta dar nu ai libertate? Cu siguranta ai nevoie de viziune pentru ati mentine motivatia.

Ori de cate ori ajungi in sectiunea cu lucrari motivationale a unei librarii esti bombardat de o armata intreaga de idei, strategii si manuale majoritatea facand promisiuni pompoase si nerealiste pentru “liderul din noi toti”…

Un strop de motivatie este un ghid practic, in care ideile-cheie sunt transmise clar prin exemple de viata. De-a lungul CD-ului veti descoperi cum sa va motivati in situatii schimbatoare si neasteptate si modul in care sa va atingeti telurile prin diferite mijloace.

Una dintre marile provocari ale managerului “motivator” vine tocmai din faptul ca pe oameni diferiti ii motiveaza lucruri diferite. Cum putem trece cu bine de aceasta provocare, este intrebarea care se ridica in acest context. Un raspuns il putem gasi chiar in acest material audio pentru stimularea (auto)motivarii.

Concert, “Un strop de motivatie” este recomandat acelor care:

Pentru cei care comunica intens in meseria lor cu scop de profit si evolutie in cariera;
Pentru cei care au de-a face cu persoane dificile sau manipulative;
Pentru cei care vand, negociaza sau conduc echipe de oameni;
Pentru marketeri, formatori de opinie si specialisti Mass Media.

Din sumar:
6 intrebari esentiale
Secretul motivarii inconstiente
Cele 6 intrebari si motivatia subtila
Intrebarea de aur
Gandurile tale
Secretul bogatiilor
Capacitatea de a actiona
A munci din greu vs. a munci inteligent
Sistemul de propulsie motivationala

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii

Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
SET Network Marketing
SET Network Marketing
Lei
84.00

Lei
30.00
Producatori
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Colectia SF