Acasa » Catalog » Audiosfera »

Lei
27.00
Lei
22.95

12 lecții despre bunul simț, de Tashi Blanchard

12 lecții despre bunul simț, de Tashi Blanchard
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 27 lei
TVA inclusa: 5% CD / 19% mp3
Autor: Tashi Blanchard
Nr. volume: 1
Durata: 1 h și 19 min.

Teoriile filozofului de origine japoneza Tashi Blanchard (Yorimoto) au dus la formarea unei adevarate scoli de gândire. Ideile sale sunt practice si aplicabile în viata de zi cu zi, datorita exprimarii simple si directe. Mai mult, aceste idei se pot aplica în orice tara, deoarece se adreseaza naturii omenesti, dincolo de traditii sau aspectele culturale.
Tashi Blanchard (Yorimoto) este superior multor filozofi prin aceea ca el nu este satisfacut doar de simpla observare a faptelor; el analizeaza cauzele, le asociaza cu viciile sau defectele si arata si solutiile. Parabolele si stilul narativ îi fac lecturile agreabile si lectiile usor de retinut.

COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06

Modalitatea de achizitie:

Pentru materialul pe suport fizic, specificați la comentarii, în procesul de comandă, că doriți varianta CD. Pentru varianta downloadabilă, urmați instrucțiunile de mai jos:

Alegeti materialele audio dorite, le puneti in cos si finalizati comanda. Costurile de transport vor fi scazute la facturare. Veti primi factura proforma pe e-mail, iar dupa confirmarea achitarii acesteia, va vom trimite pe e-mail linkul de download al materialelor audio comandate, in format mp3, impreuna cu factura fiscala!

In cazul in care comandati, impreuna cu materialele audio mp3, si materiale in format fizic (carti, autocolante, produse de papetarie etc.), acestea vor putea fi livrate, la cererea dvs. - intr-o nota adaugata la comanda - inscriptionate pe un CD, in format mp3, de pe care vi le puteti transfera in calculatorul dvs.

Pentru descurajarea copierii si distribuirii ilegale, va reamintim ca fiecarui material audio ii este atasat un cod unic de recunoastere (cookie), astfel incat sa poata fi identificat clientul care comite o fapta de piraterie electronica, condamnata de lege. Va multumim pentru intelegere!
Marturii
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Audiosfera
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Saga Golia