Acasa » Catalog » CARTI » Copii Geniali »

19,00Lei 17,10Lei

Legenda Florii Soarelui - Ion Dragoslav

Legenda Florii Soarelui - Ion Dragoslav
COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06

Pret librarie: 19 lei
TVA inclusa: 5%
Autor: Ion Dragoslav
Ilustrații: Alexandra Gold
Lectura: Antonela Lungu
Nr. pag.: 20
Format mare: 19 x 19 cm
ISBN: 978-606-9625-37-8

Colecţia: Copii Geniali, #5

O minunată poveste, oferită poporului român de prozatorul fălticenean Ion V. Ivaciuc (1875-1928), din care copiii află legenda florii soarelui.

Cartea beneficiază de ilustrații superbe realizate de artista Alexandra Gold, care le dăruiește copiilor și posibilitatea de a colora ei înșiși două planșe.

Mai mult decât atât, povestea ”Legenda Florii Soarelui” este lecturată, cu sensibilitate și iubire de copii, de Antonela Lungu. Pe coperta IV a cărții există un cod QR care, odată scanat cu telefonul sau tableta, îl conduce pe copil pe o pagină unde poate asculta povestea, în timp ce răsfoiește cartea și se bucură de ilustrațiile color.

"O poveste plină de sensibilitate născută în spațiul românesc – Legenda Florii Soarelui –, lăsată nouă moștenire de scriitorul Ion Dragoslav, a prins iarăși viață sub atingerea talentată a Alexandrei Gold (ilustrația) și a Antonelei Lungu (lectura), într-un proiect inedit pe piața de carte pentru copii din România!
”Legenda Florii Soarelui” este, astfel, un dar minunat pentru copilul tău! Căci îi vei face cadou trei cărți într-una: carte de povești ilustrată, carte de colorat și carte audio, din care poate învăța și își poate dezvolta o mulțime de abilități!"

COMANDA ACUM LA: 0727.77.80.06
Recenzii

Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
Informatii Producator
Pavcon
Pavcon Pagina Producatorului
Alte produse
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
Colectia SF