Confidentialitate

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Compania semnatara care administreaza site-ul www.pavcon.ro, respectiv SC PAVCON MARKETING OPORTUNITIES GRUP SRL, recunoaste importanta intimitatii personale. De aceea consideram ca este important sa facem public modul prin care tratam informatiile cu caracter personal pe care le primim prin internet. Colectarea datelor se face exclusiv in scopul activitatilor de marketing si a actiunilor promotionale derulate de compania semnatara. Colectarea de informatii cu caracter personal se face in cadrul incheierii contractelor, a ofertelor si a studiilor de piata, prin formulare disponibile online si contracte scrise, semnate si parafate de parti.
Datele colectate nu vor fi instrainate, inchiriate ori vandute, sub nicio forma, catre o alta entitate fizica sau juridica cu care compania nu desfasoara activitati de marketing si actiuni promotionale specifice obiectului de activitate.
Consideram ca vizitatorii siteului www.pavcon.ro in varsta de sub 18 ani trebuie sa aiba acordul parintilor sau, dupa caz, al tutorelui, pentru a oferi informatii cu caracter personal si pentru a posta informatii pe site.
In cazul in care nu doriti sa mai primiti din partea noastra solicitari cu privire la datele personale, va rugam sa ne anuntati acest lucru si veti fi dezabonati.
Siteul www.pavcon.ro nu contine informatii care nu sunt recomandate tinerilor sub 18 ani.
Siteul www.pavcon.ro contine linkuri spre alte siteuri. Administratorul siteului www.pavcon.ro nu isi asuma responsabilitatea cu privire la politica celorlalte siteuri referitoare la respectarea informatiilor cu caracter personal.
Datele colectate vor fi puse neconditionat la dispozitia organelor abilitate, in conditiile legii, daca acest lucru este necesar.
Ocazional, pot aparea modificari ale politicii noastre cu privire la prelucrarea informatiilor cu caracter personal. Vizitatorii vor verifica periodic actualitatea acestui material.
Daca nu sunteti de acord cu politica noastra referitoare la prelucrarea informatiilor cu caracter personal, puteti, in mod liber consimtit, sa decideti incetarea vizitarii siteului www.pavcon.ro.
Continua
Categorii
CARTI-> (210)
AUDIOBOOKS-> (106)
ACCESORII-> (15)
ANTICARIAT (10)
DVD (3)
REVISTE (24)
Cautare Rapida
 
Titlu sau Autor
Cautare Avansata
Producatori
pavconbanner